Adó 1% felajánlás

 

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-val a Piros Orr Bohócdoktorok gyógyító munkáját!

Adószámunk: 18090628-1-41

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több beteg gyermeknek könnyíthessük meg a kórházban tartózkodást és vihessük el a nevetés gyógyító erejét!

Innen letöltheti az 1%-os rendelkező nyilatkozatot

Mit kell tennie?

A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:

 

  • Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb 2016. május 20-ig.
  • Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb 2016. május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.
  • Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb 2016. május 10-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.


A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány adószáma:

18090628-1-41

 

 

Az adományozás további módjai:

    * Adományát átutalhatja az alapítvány bankszámlájára (Unicredit Bank Hungary Zrt. 10900011 -00000009 – 71700000) vagy elküldheti sárga postai csekken. Kérésére szívesen küldünk Önnek. Csekk igényléséhez írjon nekünk e-mailt.

 

   * Online is támogathatja a bohócdoktorok munkáját. Adományát befizetheti online átutalással az OTP Bank által biztosított biztonságos felületen keresztül.

 

 

Köszönjük támogatását - adója 1 százalékát, adományát!

 

Adó 1 százalék | SZJA 1 százalék felajánlás | Adó 1% | SZJA 1% felajánlás | Pirosorr Bohócdoktorok | Pirosorr Bohócdoktorok Alapítvány

ADOMÁNYOZZON

online átutalással!

Tetszik:

 
 
A NEVETÉS a legjobb gyógyszer!

Főoldal > Adó 1% felajánlása > 

Partnerszervezetünk:

RED NOSES Clowndoctors International

Kérjük, támogassa munkánkat!

Bankszámlaszámunk:

UniCredit Bank 10900011-00000009-71700000
Adószámunk: 18090628-1-41
Adhat Vonal: 13600-27

Kérdése van az adományozással kapcsolatban?

Kérjük, hívja a +36-1-302-4452 telefonszámot!