Beteg gyermekek gyógyulását segíti az Eurorisk

2020. szeptember 10.

Beteg gyermekek és idősek gyógyulásának segítése érdekében 4 évre szóló tartós adományozói megállapodást kötött a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal az Eurorisk Biztosítási Alkusz.

Az Eurorisk hisz abban, hogy mind a gyermekek, mind az idősek számára elengedhetetlen a jókedv és a nevetés jelenléte, így örömmel csatlakoztak az adományozók táborába és kötöttek 2020-tól kezdődően egy 4 éves hosszú távú, tartós adományozói megállapodást a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal.

Mivel az alapítvány kizárólag felajánlásokból gazdálkodik, így a közvetlen, pénzbeli adomány működésük első számú pillére.

„Társaságunk az alapítása óta eltelt 27 év alatt folyamatosan figyelmet fordított a társadalmi kapcsolataira, több jótékonysági kezdeményezést is támogatottunk, azonban most láttuk elérkezettnek az időt, hogy egy több évet átölelő támogatói együttműködést kössünk a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvánnyal a közhasznú szolgáltatásai, így a beteg gyermekek és idősek mielőbbi gyógyulásának segítésére.” – tette hozzá Flanek Attila, az Eurorisk gazdasági igazgatója.
 

abaton-monitoring