Adományozás magánszemélyként

Adományozás

Alapítványunk kizárólag adományokból működik, így a legkisebb támogatás is hozzájárul ahhoz, hogy bohócdoktoraink elvigyék a kórházakba a gyógyító nevetést.

Amennyiben magánszemélyként támogatnád a gyerekek gyógyulását, az alábbi módokat ajánljuk figyelmedbe:

Amennyiben vállalatként támogatnád missziónkat, kérjük, kattints ide.

Számít-e néhány ezer forint adomány?

Missziónkat kizárólag adományokból valósítjuk meg, melyek 90 százaléka magánszemélyek nagylelkű felajánlásából származik. A rengeteg  jó szívű adományozónak köszönhetően már 25 éve tudjuk elvinni a gyógyító jókedvet a kórházakba, mentális támogatást nyújtani az arra rászorulóknak.

Mire fordítjuk az adományokat?

A támogatásokat a bohócdoktori vizitek megvalósítására fordítjuk. Professzionális előadóművész bohócdoktoraink speciális képzése biztosítja azt, hogy a lelkileg legnehezebb, legmegterhelőbb helyzetekben is hatékony mentális támogatást nyújthassanak az arra rászorulóknak.

Milyen eredményeket érünk el?

Az adományoknak köszönhetően évente több mint 30 ezer beteg gyermeknek és  idős embernek nyújtottak mentális támogatást bohócdoktoraink. A kórházakban, nyugdíjas otthonokban és szociális intézményekben a személyes látogatások mellett online csatornákon is jelen vagyunk.

Hogyan működik a Piros Orr?

Alapítványunk működésének hátterét kizárólag adományok adják: nagylelkű magánszemélyeknek és a társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett hazai vállalatoknak köszönhetjük, hogy küldetésünket már 25 éve teljesítsük megszakítás nélkül.

Mi az, amit nem tudunk befogadni?

A bohócdoktori vizitek során az "ajándék", amit viszünk magunkkal, maga a jókedv, az életöröm és a mentális támogatás. Ezért és a higiéniai protokollok miatt tárgyi adományokat nem tudunk eljuttatni a kórházakba, így sajnos nem tudunk fogadni olyan tárgyi jellegű adományokat, mint édesség és csokoládé, játék, könyv és ruhák.

Hogyan tudom támogatni a gyerekek gyógyulását?

Jól ismert, számodra is kényelmes adományozási forma, mely hozzájárul alapítványunk stabil működéséhez és a beteg gyermekek gyógyulásához.
Ha postai csekken támogatnád a a beteg gyermekek felvidítását és gyógyulását, kérjük, jelezd a bohocdoktorok@pirosorr.hu címen vagy a 06 1 302-4452-es számon.
Ha Alapítványunkat is megjelöli kedvezményezettként végrendeletében, a hagyatékának nagylelkűen ránk bízott részét minél több beteg gyermek felvidítására használjuk fel.

További információért keress minket!

Borus Bence
Marketing és kommunikációs vezető
T: 06 1 302-4452
abaton-monitoring