Együttműködik az Ed. Haas és a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

2022. október 25.

A győri központú, több mint 30 éves múltra visszatekintő élelmiszeripari gyártó és kereskedelmi vállalat, az Ed.Haas Hungaria Kft. minden évben limitált pezsgőtabletta szériával jelenik meg a piacon, mellyel egy jótékony küldetés mellé állnak. A 2022-es évben a kiemelt együttműködés partnere a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány. A nonprofit szervezet logójával fémjelzett Haas Vital pezsgőtabletták az elmúlt hónapok során kerültek ki az Ed. Haas kiskereskedelmi partnerüzleteinek polcaira.

Az idén 25. születésnapját ünneplő  Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetése, hogy humort, nevetést és mentális támaszt vigyen az arra rászorulóknak. Elsősorban kórházak gyerekosztályain dolgoznak, ahol jelenlétükkel elterelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról és az általuk megteremtett barátságos, pozitív légkör által segítik a gyógyulást. A bohócdoktorok munkájuk során a humort használják, ezzel nem csak a feszültséget oldják, de el is terelik a gyerekek és szüleik figyelmét a fájdalomról és a szorongásról.  Az alapítvány csapata jelenleg 34 bohócdoktorból áll és az elmúlt 25 év alatt több mint 375 000 beteg gyermekhez vitték el a nevetés gyógyító erejét.

Az Ed. Haas Hungaria Élelmiszeripari Kft. megalakulásától kezdve azon fáradozik, hogy a vásárlói és kereskedői igények maximális kiszolgálása mellett aktív társadalmi felelősségvállalati programot folytasson. Rózsaszín szalagos termékeinkkel éveken át támogatták a mellrák elleni küzdelmet, Sportolj, pezsegj! kampányaikkal igyekeztek a lakosságot egészséges életmódra buzdítani. A pandémia alatt az idősgondozóknak gyűjtöttek, a tavalyi évben pedig a Dévai Szent Ferenc Alapítványon keresztül a család nélkül nevelkedő gyermekek életét próbálták tartalmasabbá tenni. A jelenlegi akcióval a közvetlen anyagi támogatás mellett a vállalat célja, hogy a Piros Orr Bohócdoktorok küldetésének fontosságára ráirányítsa a figyelmet.

abaton-monitoring