Így viszünk vidámságot a kórtermekbe

2023. március 27.

Zeneszóval, dalolva, buborékot fújva, vagy éppen egymás hátára felpattanva. Bohócdoktoraink tavaly is mindent megtettek azért, hogy mosolyt varázsoljanak a beteg gyermekek arcára, hiszen tudjuk: a nevetés gyógyít! Nézd meg, hogyan vidítottuk fel a kórházak kis lakóit!

Szülőként sokszor hajlamosak vagyunk csak a betegségre koncentrálni, pedig a gyógyuláshoz vezető út vidámsággal is ki lehet kövezve. Nem is gondolnád, mennyi minden befér egy apró kórterembe, akár egy repülő is!

2022-ben 24 ezer beteg gyermek arcára varázsoltunk mosolyt és 15 kórházba vittük el a nevetés gyógyító erejét szerte az országban. A budapesti intézményeken felül bohócdoktoraink vidámságot csempésztek a gyerekek szürke kórházi hétköznapjaiba a pécsi, debreceni, nyíregyházi és miskolci gyermekkórházakban is.

„Csak akkor van remény, ha jókedvűek tudunk maradni. Mindannyian, együtt. Ehhez kellett a legnagyobb erő, ebben voltak a legnagyobb segítségünkre ők”.
/Egy kis beteg anyukája/

Vidámságot minden kórterembe!

A Piros Orr bohócdoktorokkal újra felfedezhetik a kórházban gyógyuló gyermekek a nevetés csodáját, mert a vidámság gyógyít és erőt ad – nem csak a gyerekeknek. Segíts minket adód 1%-ával, hogy még több gyermek gyógyulhasson nevetve!

Adód 1%-ával segítsd a Piros Orr Bohócdoktorokat, hogy idén 
❤️ még nagyobb dózisban 
❤️ még több beteg gyerekhez, és
❤️ még gyakrabban vihessük el a nevetés gyógyító erejét a vidéki és budapesti kórházakba.

Így találsz meg minket a NAV eSZJA felületén:
❤️ Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
❤️ Adószámunk: 18090628-1-41

ADÓ 1% A PIROS ORR BOHÓCDOKTOROKNAK

Ne feledd: a nevetés gyógyít. Adj neki 1% esélyt! Köszönjük :)

abaton-monitoring