Keresd a piros orrot a Pizza Me-ben!

2022. május 13.

Májusban különleges megmozdulással jelentkezünk a jól ismert street food pizzaszelet-bárral közösen.

Az akció során májusban a Pizza Me számos üzletében rejtenek el szivacs piros orrokat, az azokat megtaláló vendégek jutalma pedig ingyen pizzaszelet. A játékot közösségi médiás aktivitás egészíti ki. Ha megtaláltad a piros orrot, tölts fel egy képet vele #pizzame hastaggel! 

Május 1. és 31. között itt találhatod meg a piros orrokat:
- Pizza Me 9 – VIII. kerület, Blaha Lujza tér 5.
- Pizza Me 10 – VI. kerület, Oktogon tér 4.
- Pizza Me 12 – V. kerület, Károly krt. 4.
- Pizza Me 13 – VII. kerület, Erzsébet krt. 14.
- Pizza Me 14 – XIV. kerület, Nagy Lajos király útja 214.
- Pizza Me 16 - VII. kerület, Baross tér 16.
- Pizza Me 18 - V. kerület, Ferenciek tere 2.
- Pizza Me 19 - XIII. kerület, Szent István körút 6.
- Pizza Me 21 - III. kerület, Pacsirtamező utca 69.
- Pizza Me Debrecen - Debrecen, Piac utca 11-15.
- Pizza Me Szeged - Szeged, Kárász u. 10.

A közös játék célja, hogy Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetésére irányítsa a figyelmet. „Azért is specializálódtunk olasz pizzákra, mert tudjuk, hogy az olasz konyhában az étkezés túlmutat önmagán: a jó étel nem csak egészséges és finom, de a lélekre is hat, egyben pedig közösségi élményt is ad. Emiatt is tartjuk fontosnak a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetését: napjainkban ugyanolyan szükség van a mentális támogatásra, mint egy falat jó ételre, s ők elkötelezetten dolgoznak azon, hogy vidámságot, támogatást vigyenek a beteg gyerekeknek és mindenkinek, akinek szüksége van rá” – mondta Victor Friedman, a Pizza Me vezetője.

A 2013 óta működő Pizza Me igazi olasz pizzát kínál több mint 23 üzletben, Budapest mellett Debrecenben, Szegeden és Siófokon is. A szerelemprojektként induló vállalkozás mára a hazai street food szcéna fontos szereplője; a folyamatos magas minőséget az eredeti olasz alapanyagok mellett a tökéletességre törekvés és az új utak keresése garantálja.
 

abaton-monitoring