Piros orrot mintáz a Szamos új desszertje

2022. november 03.

A Piros Orr-bohócdoktorok logójára emlékeztető, élénkpiros csomagolású Szamosgolyó – étcsokoládéba burkolt marcipán desszert – különlegesség közepében likőrbe áztatott meggyszemmel! Mennyeien hangzik, ugye?

Tudtad, hogy ha a novembertől forgalomba kerülő édességet megveszed, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány küldetéséhez járulsz hozzá? A Szamos ugyanis minden eladott desszert után 50 forinttal támogatja a bohócdoktorok misszióját.

A Piros Orr-desszert már kapható az üzletekben.

Piros Orr x Szamos: Az ajándék



Piros Orr x Szamos: A randevú

„Fontosnak tartjuk a jó ügyek mellett való kiállást. Ezért is fogadtuk nagy örömmel a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány ötletét az egyedi kivitelű desszertről. Az együttműködés során nem csak a termék értékesítéséből befolyó összegből támogatjuk az alapítvány küldetését, de bízunk abban, hogy az akcióval ráirányítjuk a figyelmet a pozitív életszemlélet és a vidámság fontosságára, különösen a beteg gyerekek és az elmagányosodott idősebb korosztály körében.” – mondja dr. Bak Judit, a Szamos PR igazgatója.
 
„Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen nagymúltú vállalat, mint a Szamos a küldetésünk mellé állt és partner abban, hogy – az igazán nagyon finom desszert mellett – a derű, a pozitív életszemlélet és az elfogadás üzenetét közösen vigyük el a lehető legtöbbeknek.” – értékelte Mattyasovszky-Zsolnay Bence, alapítványunk ügyvezető igazgatója az együttműködést.

abaton-monitoring