Küldetésünk

A Piros Orr Bohócdoktorok a nevetés specialistái. Missziónk, hogy felvidítsuk és mentális támogatást nyújtsunk mindazoknak, akiknek szüksége van rá.

Kizárólag adományokból működő alapítványunk célja, hogy pszichológiai és színészi háttérrel rendelkező bohócdoktoraink egész évben minél több kórházban fekvő gyerek és otthonban élő idős ember fájdalmát, szorongását és szomorúságát enyhítsék a nevetés rendszeresen adagolt gyógyszerével, így hozzásegítve őket mentális és fizikai egészségük mielőbbi visszanyeréséhez, megőrzéséhez.

Kislány piros orral

Miért adományozzak?

Adni jó! - az év végi időszakban egyre több cég fordítja a megszokott vállalati ajándékozásra szánt összeget jótékony célokra, így biztosítva azt, hogy valóban azoknak adjon ajándékot, akiknek valóban szükségük van rá.

Mi, a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnál az adományok összegét gyermekmosolyokra és a gyermekek gyógyulásának támogatására váltjuk át, nagylelkű felajánlóink támogatása pedig hozzájárul ahhoz, hogy ezek a mosolyok létrejöjjenek.

Emellett igyekszünk apró gesztusokkal viszonozni céges partnereink támogatását

  • 300.000 Ft-os adományért cserébe használhatják a Piros Orr Bohócdoktorok logóját, adóigazolást és egy szép oklevelet állítunk ki, illetve küldünk 10 darab szivacs piros orrot.
  • 500.000 Ft-os támogatás esetén a fentieken túl szervezünk egy csekkátadót és 50 darab szivacs piros orrot viszünk magunkkal ajándékba
  • 1.000.000 Ft feletti adományozóinkat pedig egy támogató emlékplakettel is meglepjük.

Ha szeretné, hogy a nagylelkű támogatásról minél többen tudjanak, eszközeinkkel és lehetőségeink szerint szívesen részt veszünk a külső és belső kommunikációban.

Sokak számára érdekes lehet, hogy az adomány összege alapján a vállalat adókedvezményt vehet igénybe.

Hogyan adományozzak?

Törekszünk arra, hogy minden vállalati adományozónkkal testre szabott, az egyedi igényeknek megfelelő konstrukciót alakítsunk ki, így a döntés előtt mindenképpen érdemes egyeztetned velünk.

Gricz István
Forrásteremtési tanácsadó
T: 06 30 219-5198
abaton-monitoring