Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Online bohócdoktori látogatás

Piros Orr - online vizit

Miért?

Fontosnak tartjuk, hogy ezekben a nehéz napokban is eljuthassunk a gyerekekhez, akiknek az otthonuktól távol még nehezebb megküzdeniük az izoláció okozta szorongással. Éppen ezért most online formában folytatjuk missziónkat.

Pszichológiai, színészi és művészeti módszerekkel dolgozó bohócdoktoraink beteg gyerekek gyógyulásához járulnak hozzá azzal, hogy vidámságot visznek a kórházban töltött napjaikba.

A 20 perces online videóhívás során bohócdoktoraink játékkal, zenével, trükkökkel nyújtanak élő és izgalmas élményt.

Hogyan?

Időpontot erre a linkre kattintva tudsz foglalni

Nem kell más hozzá, mint egy Messenger/Facebook-fiók, valamint egy internetkapcsolattal ellátott telefon, tablet vagy laptop, mi pedig a lefoglalt időpontban hívunk! (Amennyiben nem Messenger alkalmazásban, hanem böngészőben fogadod a videóhívást, a Google Chrome és az Opera böngészők használatát javasoljuk. A csoportos videóhívást a Microsoft Edge és a Mozilla Firefox nem támogatja.)

Kérjük, hogy a jelentkezésnél az alábbi adatokat add meg:

– Vezeték- és keresztnév

– E-mailcím

– Telefonszám

– A kórház neve, ahol gyógyulsz

Véleményed fontos számunkra! Miután részt vettél az online viziten, kérjük, töltsd ki kérdőívünket!

Kérdőív gyermekeknek

Kérdőív szülőknek

 

Programjaink gyerekeknek

A képzett bohócdoktorok célja, hogy a beteg gyerekek arcára mosolyt varázsoljanak, illetve, hogy a vidámság segítségével támogassák a gyógyulást.
Az Intenzív Mosoly program során a bohócdoktorok a gyermekkórházak gégészeti és sebészeti osztályán teremtenek barátságos, oldott légkört a műtétek előtt.
A ZeneKaraván elnevezésű zártkörű színházi előadás egy gyógypedagógia, pszichológiai és színházi szakemberek által kifejlesztett program értelmi- és mozgásszervi fogyatékkal élő gyermekek részére.
Kifejezetten a Pető Intézet óvodásai számára dolgoztuk ki MeglePető programunkat, amely 10-15 perces, vidám, interaktív előadásokból áll.
Vannak olyan beteg gyerekek, akik hetekig, hónapokig, akár évekig nem hagyhatják el a kórházat. A Cirkusz Pacientusz program során ők is lehetőséget kapnak arra, hogy egy kicsit kimozduljanak a kórházi passzivitásból

További információért lépj kapcsolatba velünk!

Török Piroska
Programmenedzser
T: 06 1 302-4452