Additionally, paste this code immediately after the opening tag:

Csoportos beszedési megbízás

Piros Orr - CSOB

A csoportos beszedés az Ön számára is kényelmes adományozási forma, mely hozzájárul alapítványunk stabil működéséhez. Mindössze egyszer kell rendelkeznie ahhoz, hogy hosszú távon hozzájáruljon a beteg gyermekek gyógyulásához.

A csoportos beszedési megbízás előnyei

  • Kényelmes: csak egy alkalommal kell rendelkeznie, a folyamat további része automatizált.
  • Biztonságos: Szigorú banki előírások garantálják az Ön adományának eljuttatását alapítványunkhoz.
  • Megbízható: minden esetben az Ön által meghatározott gyakoriság szerint (jellemzően havonta) indítjuk a beszedést. Megfelelő számlafedezet mellett így mindig megérkezik adománya.
  • Személyre szabott: a támogatás összegét Ön határozza meg (technikai okok miatt a minimális összeg 1000 forint), bármikor változtathatja és leállíthatja a megbízást.

Ha ilyen módon kívánja támogatni tevékenységünket, csupán egy megbízást szükséges adnia bankjának. Kérjük, írjon egy emailt a pontos nevével, címével és telefonszámával a bence.borus[at]pirosorr.hu (vagy bohocdoktorok[at]pirosorr.hu) címre és mi elküldjük Önnek az Ön egyedi nyomtatványát.

Hogyan tudom még támogatni a gyerekek gyógyulását?

Ha postai csekken kívánja támogatni a a beteg gyermekek felvidítását és gyógyulását, kérjük, jelezze a bohocdoktorok@pirosorr.hu címen vagy a 06 1 302-4452-es számon
Ha Alapítványunkat is megjelöli kedvezményezettként végrendeletében, a hagyatékának nagylelkűen ránk bízott részét minél több beteg gyermek felvidítására használjuk fel.
Borus Bence
Adományszervező
T: 06-1-302-4452