Csoportos beszedési megbízás

Két bohócdoktornő egy krétatáblára mutat.

A csoportos beszedés számodra is kényelmes adományozási forma, mely hozzájárul alapítványunk stabil működéséhez. Mindössze egyszer kell nyilatkoznod ahhoz, hogy hosszú távon hozzájáruljo a beteg gyermekek gyógyulásához.

A csoportos beszedési megbízás előnyei

  • Kényelmes: csak egy alkalommal kell nyilatkoznod, a folyamat további része automatizált.
  • Biztonságos: szigorú banki előírások garantálják az adományod eljuttatását alapítványunkhoz.
  • Megbízható: minden esetben az általad meghatározott gyakoriság szerint (jellemzően havonta) indítjuk a beszedést. Megfelelő számlafedezet mellett így mindig megérkezik adományod.
  • Személyre szabott: a támogatás összegét Te határozod meg (technikai okok miatt a minimális összeg 1000 forint), bármikor módosíthatod vagy leállíthatod a megbízást.

Ha ilyen módon kívánja támogatni tevékenységünket, csupán egy megbízást szükséges adnia bankjának. Kérjük, írjon egy emailt a pontos nevével, címével és telefonszámával a rita.kallay@pirosorr.hu címre és elküldjük Önnek az egyedi nyomtatványát.

Hogyan tudom még támogatni a gyerekek gyógyulását?

Ha postai csekken kívánja támogatni a a beteg gyermekek felvidítását és gyógyulását, kérjük, jelezze a bohocdoktorok@pirosorr.hu címen vagy a 06 1 302-4452-es számon
Ha Alapítványunkat is megjelöli kedvezményezettként végrendeletében, a hagyatékának nagylelkűen ránk bízott részét minél több beteg gyermek felvidítására használjuk fel.
Minden hívással vagy SMS-sel 500 forinttal támogatja a gyerekek gyógyulását!

További információért keress minket!

abaton-monitoring